رستوران گردی

شناخت ابزارهای کاربردی

رستوران گردی

شناخت ابزارهای کاربردی

  • ۰
  • ۰

کشف کاستی ها بعد از راه اندازی رستوران و دلایل آن و بررسی راه های رفع ناکامی ها همواره از مهم ترین مولفه های پیشرفت در هر زمینه است. در این ارتباط مقایسه ی تفاوت ها، بهره گیری از فرصت ها و استفاده از تجربه های مثبت دیگران می تواند کمک رسان باشد.

در همین ارتباط 'رضا علی پور' مدیر مجموعه رستوران های 'لانیا' در ایران، در گفت و گو با گروه پژوهش های خبری ایرنا، وضعیت رستوران داری در کشور ما را به ' بازار شام' تشبیه کرد و گفت: در حال حاضر کیفیت در جایگاه دوم تفکر رستوران داران ایرانی قرار دارد.

علی پور افزود: کمیت مهم ترین دغدغه ی ذهنی رستوران داران و راه اندازی رستوران است؛ تعدادی از رستوران ها به برنج خارجی و گوشت خارجی طعم دهنده (اسانس) می زنند و طعم آن را به گوشت تازه و برنج ایرانی تبدیل می کنند؛ یعنی در واقع کیفیت را فدای کمیت می کنند.

وی در ادامه، جایگاه ایران را در زمینه ی رستوران داری نسبت به دیگر کشورها جایگاه ضعیفی توصیف کرد و تقلید و نوآوری نکردن در رستوران ها و فست فودها را عاملی برای محدودیت مراجعان و مردم در حق انتخاب دانست.

'علی اصغر میرابراهیمی' رییس اتحادیه ی رستوران داران ایران نیز در این ارتباط به پژوهشگر ایرنا گفت: ما سعی کردیم با ایجاد فضای رقابتی بین رستوران ها، کیفیت غذای سرو شده در رستوران ها را افزایش دهیم؛ چرا که این شغل با جان و سلامتی مردم در ارتباط است.

'نادر رفتاری' مالک رستوارن های زنجیره ای 'رفتاری' در گفت و گو با گروه پژوهش های خبری ایرنا ضمن اینکه از مردم به عنوان مهم ترین منبع ارزیابی عملکرد رستوران ها در کشور یاد کرد، اظهار داشت: در زمینه ی مشتری مداری نسبت به دنیا عقب هستیم؛ ما باید به نقطه ای برسیم که این مفهوم نهادینه شود که حق چه درست باشد و چه نادرست با مشتری است.

بعد از راه اندازی رستوران مالک رستوران های رفتاری در ادامه گفت: کیفیت غذا در ایران به مواد اولیه مرتبط است اما مهم تر از آن نحوه ی پخت و ارایه ی آن به مشتری است.

به گفته ی رفتاری، برجسته شدن در صنعت رستوران داری در ایران بسیار دشوار اما حفظ این موقعیت دشوارتر است؛ مانند ورزشکاری که یک سال زحمت می کشد و قهرمان دنیا می شود اما برای حفظ آن باید سال ها تلاش کند.

  • ۹۹/۱۱/۰۸
  • حمید حمیدی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی