رستوران گردی

شناخت ابزارهای کاربردی

رستوران گردی

شناخت ابزارهای کاربردی

  • ۰
  • ۰

امروز قصد داریم در مورد روش تهیه قهوه با قهوه ساز کالیتا ویو که یکی از قهوه جوش های حرفه ای به حساب می آید و در اکثر مسابقات جهانی تهیه قهوه مورد استفاده قرار می گیرد با شما صحبت کنیم، اگر جز افرادی می باشید که هر روز در حال نوشیدن قهوه می باشید پس حتما تا پایان همراه ما باشید.

قهوه ساز کالیتا ویو که ساخت کشور ژاپن می باشد دارای یک کفی صاف و یک فیلتر می باشد که برای تهیه یک فنجان قهوه صاف و تمیز گزینه بسیار ایده آلی به حساب می آید.

 

قبل از هر چیزی باید از خود بپرسیم که ما دنبال تهیه چه نوع قهوه ای می باشیم؟ در واقع سبک تهیه و دم کردن قهوه با کالیتا ویو بیشتر شبیه قهوه ساز وی 60 و کمکس می باشد اما با یک تفاوت اصلی:

در کالیتا ویو Kalita Wave شما به جای یک محل خروج و عصاره گیری که در کمکس و وی 60 اینگونه می باشد، شما دارای 3 سوراخ خروجی و عصاره گیری می باشید و همچنین کفی شما نیز صاف می باشد که این ویژگی هرگونه کانالی شدن آب در بستر قهوه را حذف می‌کند، و یک فنجان بشدت ترد را نتیجه می‌دهد.

دم کردن با کالیتا ویو  به صورت خلاصه
15 گرم قهوه را وزن کنید.
قهوه خود را به متوسط آسیاب کنید.
225 گرم آب را تا دمای بین 90 تا 96 درجه سلسیوس گرم کنید (بعد از جوشیدن آب 30 ثانیه منتظر بمانید).
فیلتر را بشویید.
قهوه خود را درون فیلتر کالیتا ویو بریزید.
25 گرم آب بریزید.
بعد از گذشته 30 ثانیه 75 گرم آب اضافه کنید.
حال 30 ثانیه منتظر بمانید و سپس دوباره 75 گرم آب بریزید.
و در پایان بعد از 30 ثانیه که در کل فرایند می شود 90 ثانیه، 50 گرم آخر آب را اضافه کنید.
منتظر بمانید تا تمام قطره ها خارج شود و قهوه شما آماده نوشیدن است.
دقیقا تهیه قهوه با کالیتا ویو به همین سادگی است با این وجود، چندین عامل مختلف در کل فرآیند دم کردن ما دخیل هستند، که ما در ادامه این مقاله به بررسی کامل هر مرحله خواهیم پرداخت.

شما لازم است در ابتدای کار با قهوه ساز کالیتا ویو فیلتر خود را شستشو دهید تا طعم کاغذی آن از بین برود و همچنین با این کار قهوه ساز خود را گرم خواهید کرد که می تواند در ایجاد دم کشیدن قهوه شما تاثیر مثبت داشته باشد.

دمای مورد نیاز شما برای آب 90 تا 96 درجه می باشد و در صورتی که دما سنج ندارید می توانید از این روش استفاده کنید که ابتدا آب را اجازه دهید شروع به جوشیدن کند و سپس 30 ثانیه منتظر بمانید که با این کار به دمای مورد نظر خواهید رسید. قهوه فیلتری می تواند به منو روی تازه‌ای بدهد و راه اندازی کافی شاپ را با موفقیت همراه نماید. 

بعد از ریختن آب روی فیلتر و شسته شدن آن، آب را از درون ظرف خود تخلیه کنید، مراقب باشید آب داغ را روی قهوه ساز خود نریزید زیرا ممکن است با این کار کالیتا ویو در طولانی مدت تغییر حالت دهد و خراب شود.

ترازوی خود را روی عدد 0 تنظیم کنید و به اندازه کمی بیشتر از 15 گرم از قهوه خود را وزن کنید، منظور از کمی بیشتر یعنی 1 الی 2 گرم، دلیل این موضوع هم این می باشد که ممکن است مقدار کمی از قهوه شما درون گریندر و آسیاب کننده باقی بماند

  • ۹۹/۱۱/۲۹
  • حمید حمیدی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی