رستوران گردی

شناخت ابزارهای کاربردی

رستوران گردی

شناخت ابزارهای کاربردی

  • ۰
  • ۰

 

همانطور که در بالا نیز گفتیم اگر دنبال فرار کردن از طعم تلخ و قوی قهوه هستید باید به دنبال نوشیدن کاپوچینو بروید، حتی ممکن است این موضوع کمی فراتر برود و در کاپوچینو شما طعم هایی مثل وانیل یا کارمل نیز اضافه کنید.

اما ماکیاتو یک نوشیدنی قوی و خشن از اسپرسو می باشد و برای راه اندازی کافی شاپ که با بک لایه بسیار نازک از کف شیر خیلی کم ملایم شده است.

اکثر مردم ماکیاتو رو به صورت یک جرعه و سریع می نوشند و در واقع اگر شما بدنبال چشیدن نت های واقعی طعم قهوه هستید ماکیاتو گزینه بسیار ایده آلی برای این کار می باشد که به یک لایه نازک کف باعث ایجاد لذت دوچندانی می شود.

 

اگر جز افرادی می باشید که دنبال نوشیدن یک قهوه اقتصادی می باشید باید بگوییم کاپوچینو را باید انتخاب کنید که تقریبا 5 برابر بیشتر از قهوه ماکیاتو می باشد.

اسپرسو معمولی به همراه ماکیاتو و اسپرسو کن پانا کوچکترین نوشیدنی های قهوه ای می باشند که وجود دارند.

اما کاپوچینو اصولا در سایز استاندارد 150 میلی لیتر می باشد که گاها مشاهده می شود که بعضی از برندهای معروف مثل استارباکس کاپوچینوهای خاصی حتی تا اندازه 470 میلی لیتر نیز تولید می کند که بیشتر شبیه پارچ می باشد!! 🙂

زمان مناسب برای این دو نوشیدنی

 

همانطور که در قسمت های قبل بیان کردیم کاپوچینو به خاطر وجود شیر در آن گزینه بسیار مناسبی برای صبح می باشد، و دلیل این موضوع هم این می باشد که شیر و گاها شکر موجود در کاپوچینو باعث می شود که کافئین موجود در اسپرسو شما به مرور و کندتر جذب بدن شما شود و یک حالت هیجانی لحظه ای برای شما بعد از خواب ایجاد نشود.

اما همانطور که نوشیدن کاپوچینو و لاته برای صبح را به شما توصیه می کنیم، برای ظهر ها و یا بعد از غذا این نوشیدنی را اصلا توصیه نمی کنیم، زیرا هضم غذا شما به خودی خود سنگین است، اضافه شدن شیر نیز این کار را سنگینتر خواهد کرد.

بعد از غذا خورد کمی احساس خستگی و خواب به سراغ انسان می آید که باز هم استفاده از ترکیب شیر و قهوه گزینه بهتری از قهوه خالص می باشد، اما لازم است که شیر استفاده شده بسیار کم باشد. به همین خاطر نوشیدن ماکیاتو برای ظهر ها بسیار گزینه مناسبی می باشد.

 

بین کاپوچنیو و ماکیاتو از لحاظ کافئین هیچ کدام بر دیگری برتری ندارد و هر دو دارای شرایط یکسانی می باشند و دلیل آن هم مشخص است، استفاده از یک شات استاندارد اسپرسو برای آماده کردن هر دو باعث این موضوع می شود.

اما این موضوع مخصوصا در مورد کاپوچینو قابل تغییر است و به راحتی می توانید با اضافه کردن یک شات اسپرسو در فضای کافی شاپ اضافی به آن هم طعم نوشیدنی خود را قوی تر کنید و هم میزان کافئینی که در دسترس شما قرار می گیرد.

اما در مورد ماکیاتو این موضوع یک سخت تر می شود، زیرا این نوشیدنی به خودی خود به اندازه کافی قوی می باشد و ممکن است اضافه کردن یک شات بیشتر برای شما احساس زدگی در طعم ماکیاتو را به همراه داشته باشد.

پس در مورد میزان کافئین در مورد این دو نوشیدنی کافی شاپی در حالت استاندارد تعادل وجود دارد که شما می توانید با توجه به ذائقه و سلیقه خود این برابری را برهم بزنید.

منبع: http://effectivetools.blog.ir/

  • ۹۹/۱۱/۲۹
  • حمید حمیدی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی