وقتی شما به نحوه تهیه و آماده کردن کاپوچینو نگاه می کنید که علاوه بر تهیه اسپرسو نیاز دارید هم شیر خود را آماده کنید و هم فوم شیر را متوجه خواهید شد که ماکیاتویی که تنها به اسپرسو و یک لایه بسیار کم فوم شیر نیاز دارد بسیار آسان تر می باشد و به همین خاطر است که خیلی از افراد این عقیده را دارند که ماکیاتو نوشیدنی اسپرسو برای مبتدیان می باشد.
با توجه به میزان فوم پایین و کم قهوه ماکیاتو شما به راحتی می توانید بدون نیاز به دستگاه اسپرسو این کف را به راحتی در منزل خود تهیه کنید که اگر روش آن را بلد نیستید ما قبلا روش تهیه فوم شیر در منزل را به طور کامل توضیح داده ایم.
تمام کاری که شما برای ساخت ماکیاتو باید انجام دهید این است که یک قاشق اسپرسو دم کنید و روی آن کمی کف شیر بپاشید و کارتان تمام است!! 🙂
معمولاً هیچ قند و شکری به آن اضافه نمی شود، زیرا این یک نوشیدنی بسیار کوچک است و اکثر افراد آن را در یک یا دو قلپ سریع می نوشند.
گاها مشاهده می شود حتی باریستاها به جای استفاده از فوم شیر در تهیه این قهوه از کمی خامه زده شده استفاده می کنند به عنوان یک تقلب ساده، اما نمی دانند که کلا اسم نوشیدنی با این کار عوض شده و تبدیل به قهوه کن پانا می شود.
ما تا الان در مورد کلیّت دوقهوه کاپوچینو و ماکیاتو صحبت کردیم و بیان کردم که ما دو نوشیدنی داریم که پایه هر دو اسپرسو می باشد که داری روش تهیه و مواد متفاوتی می باشد.
اما در ادامه سعی داریم به نکاتی ریز و دقیق بپردازیم که اگر شما از دوست داران قهوه هستید و یا دوست دارید یک باریستا حرفه ای شوید دقت به آنها بسیار مهم است:
اگر دنبال یک نوشیدنی قهوه خامه ای تر و شیری تر می باشید به طور قطع لازم است به دنبال کاپوچینو بروید.
یک نوشیدنی 5 انسی یا 150 میلی لیتری که البته وزن آن بخاطر وجود کف کمتر است و قسمت اعظم آن را شیر و کف شیر تشکیل می دهد که وقتی با اسپرسو ترکیب می شود یک حالت خامه ای به نوشیدنی شما می دهد.
هرچند که در یک نوشیدنی قهوه ما باید بدنبال قهوه و تاثیر آن در نوشیدنی باشیم ولی باید این موضوع را بپذریم که بسیاری از دوست داران قهوه از ترکیب این نوشیدنی لذت می برند و خیلی به طعم اصلی قهوه تمایلی ندارند، موضوعی که در ماکیاتو بیشتر مشخص است تا کاپوچینو!
- ۹۹/۱۱/۲۹