اتیوپی علاوه بر اینکه یکی از بزرگترین تولید کنندگان قهوه است، از لحاظ رتبه بندی تولید قهوه، اولین کشور در آفریقا و پنجمین در جهان به حساب می آید، همچنین این کشور یکی از بزرگترین مصرف کنندگان قهوه در جهان به شمار می رود و مردم اتیوپی سالانه 1.8 میلیون کیسه قهوه می خورند که آمار عجیبی می باشد! تقریباً نیمی از مقدار تولید شده توسط خودشان!
برای راه اندازی کافی شاپ باید منوهای جذابی را به مشتری نشان دهید و در ان انواع قهوه را بیاورید. اتیوپی از شش تا ده هزار نوع قهوه برخوردار است در واقع، انواع بسیاری از قهوه ها وجود دارد که اکثریت قریب به اتفاق هنوز جز دسته بندی ها طبقه بندی نشده است.
اکثر قهوه ها به سادگی با عنوان قهوه اتیوپی برچسب گذاری شده اند، خریداران متخصص معمولاً قهوه ها را در اتیوپی بر اساس منطقه، ارتفاع آن منطقه و با انجام کاپینگ متمایز می کنند تا شناخت تنوع آنها!
بیشترین نوع قهوه در اتیوپی قهوه عربیکا ملایم و معطر است که حدود 70 درصد تولید قهوه این کشور را تشکیل می دهد، در واقع خاستگاه و آغازگر قهوه عربیکا در جهان اتیوپی به حساب می آید.
امروزه بیش از 90 درصد موارد ژنتیکی مختلف قهوه عربیکا را می توان در اتیوپی یافت، این تنوع ژنتیکی باورنکردنی قهوه اتیوپی، به معنی مقاومت بیشتر آنها در برابر بیماری است از جمله بیمار زنگ زدگی برگ ها!
قهوه اتیوپی، دارای رایحه ای میوه این میباشد که طعم هایی شبیه به میوه، از جمله زغال اخته را در هنگام نوشیدن حس می کنید، همچنین غلظت آنها ملایم است و کمی طعم شکلاتی دارند.
به طور قطع قهوه یکی از محبوبترین نوشیدنی های جهان به حساب می آید که خیلی از ما هر روزه با آن سرو کار داریم و از نوشیدن آن لذت می بریم که شامل دو نوع اصلی می شود، قهوه فوری و قهوه معمولی!
اتیوپی از شش تا ده هزار نوع قهوه برخوردار است در واقع، انواع بسیاری از قهوه ها وجود دارد که اکثریت قریب به اتفاق هنوز جز دسته بندی ها طبقه بندی نشده است.
اکثر قهوه ها به سادگی با عنوان قهوه اتیوپی برچسب گذاری شده اند، خریداران متخصص معمولاً قهوه ها را در اتیوپی بر اساس منطقه، ارتفاع آن منطقه و با انجام کاپینگ متمایز می کنند تا شناخت تنوع آنها!
بیشترین نوع قهوه در اتیوپی قهوه عربیکا ملایم و معطر است که حدود 70 درصد تولید قهوه این کشور را تشکیل می دهد، در واقع خاستگاه و آغازگر قهوه عربیکا در جهان اتیوپی به حساب می آید.
در ابتدای کار سعی می کنیم توضیحی مختصری در مورد قهوه فوری ارائه دهیم، در واقع این قهوه اگر به اصل و ریشه آن بخواهیم نگاه کنیم باید بگوییم که همان قهوه معمولی و دم کرده می باشد که طبق فرایند ویژه ای قرار گرفته است.
در گذشته به صورت علمی در مورد این موضوع صحبت کرده ایم ولی اگر بخواهم به طور عامیانه تری صحبت کنیم باید بگوییم، قهوه دم کشیده شده ما طبق دو روش اسپری خشک و فریز کردن، خشک و نگهداری می شود.
در واقع فرایند ساده تهیه کردن آن به این گونه است که ما قهوه را دم میکنیم، سپس آن را خشک می کنیم، بسته بندی میکنیم، بعد از مدتی دوباره آن را با آب جوش ترکیب می کنیم و استفاده می کنیم.
منبع: راه اندازی کافی شاپ
- ۹۹/۱۱/۳۰