رستوران گردی

شناخت ابزارهای کاربردی

رستوران گردی

شناخت ابزارهای کاربردی

  • ۰
  • ۰

 

«پوبوی» (Po’Boy) ساندویچی سنتی از لوئیزیانا است که بیش از یک قرن قبل با باگت فرانسوی و صدف سرخ‌شده آماده می‌شد. نام این ساندویچ از روی راننده‌های تراموای شهری گرفته شده است که در اعتصاب بودند و برادران مارتین برای این «پسرهای بیچاره» (poor boys) غذا می‌آوردند. امروزه صدف و میگو محبوب‌ترین ماده فیلینگ این ساندویچ هستند؛ اما می‌توان از گوشت گاو کبابی و گوشت‌های دیگر نیز در کنار سس رمولاد، کاهو و برش‌های گوجه‌فرنگی استفاده کرد.

مواد لازم برای ۴ نفر:

مواد سس رمولاد:

  • نصف پیمانه مایونز
  • یک قاشق چای‌خوری آب ‌لیمو ترش
  • یک قاشق چای‌خوری خردل
  • ۲ قاشق چای‌خوری سس تند لوئیزیانا
  • یک قاشق غذاخوری رلیش خیار شیرین
  • نصف قاشق چای‌خوری پودر پیاز
  • نصف قاشق چای‌خوری سیر رنده‌شده
  • یک قاشق چای‌خوری پاپریکا
  • یک‌هشتم قاشق چای‌خوری فلفل کاین

مواد تهیه میگو:

  • ۲ عدد تخم‌مرغ
  • سه‌چهارم پیمانه شیر
  • یک و یک‌دوم پیمانه آرد سلف رایزینگ
  • نصف پیمانه آرد ذرت
  • یک قاشق چای‌خوری نمک
  • یک‌چهارم قاشق چای‌خوری فلفل
  • نصف قاشق چای‌خوری پودر سیر
  • ۶۰۰ گرم میگو بزرگ تمیزشده
  • ۴ عدد نان ساندویچی
  • کاهو و گوجه‌فرنگی برای سرو

طرز تهیه پوبوی میگو

تهیه آرد سلف رایزینگ: یک پیمانه آرد سفید، یک‌چهارم قاشق چای‌خوری نمک و یک‌ و یک‌دوم قاشق چای‌خوری بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید تا آرد سلف رایزینگ داشته باشید.

تهیه سس رمولاد: مایونز، آب‌لیمو، خردل، سس تند لوئیزیانا، رلیش خیار شیرین، پودر پیاز، سیر رنده‌شده، پاپریکا و فلفل کاین را با هم مخلوط کنید و برای یک ساعت در یخچال قرار دهید. رلیش به تکه‌های خیار خردشده می‌گویند که طعم شیرینی دارد و در آب نمک مخصوصی قرار می‌گیرد.

تهیه مواد میگو: تخم‌مرغ زده‌شده و شیر را با هم مخلوط کنید. در ظرفی دیگر آرد سلف رایزینگ، آرد ذرت، نمک، فلفل و پودر سیر را بریزید و خوب به هم بزنید تا یکدست شوند. حالا میگوهای پاک‌کرده و پوست‌گرفته را ابتدا در مخلوط تخم‌مرغ و سپس در مخلوط آرد بغلطانید و سپس در روغن داغ سرخ کنید که هر طرف آن حدود سه دقیقه زمان می‌برد.

روی هر نیمه نان، سس رمولاد بمالید و آن را با گوجه و کاهو پر کنید و در نهایت میگوهای سرخ‌شده را در ساندویچ قرار دهید.

 

«چوریپان» (Choripan) جزو بهترین غذاهای خیابانی آرژانتین به شمار می‌رود که از ترکیب سوسیس و نان برشته تشکیل شده است و امروزه در کلیه نقاط آمریکای لاتین یافت می‌شود. این ساندویچ همراه با «سس چیمی‌چری» (chimichurri sauce) حسابی می‌چسبد.

مواد لازم برای ۴ نفر:

  • ۲ عدد گوجه‌فرنگی
  • نصف یک عدد فلفل آنوم خردشده
  • نصف یک عدد پیاز قرمز خردشده
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • یک قاشق غذاخوری سرکه قرمز
  • ۶ عدد سوسیس چوریزو
  • ۴ عدد نان باگت

مواد لازم سس چیمی‌چری:

  • یک‌سوم پیمانه جعفری ساطوری
  • ۲ حبه سیر رنده‌شده
  • یک قاشق چای‌خوری برگ اورگانو یا آویشن
  • نصف قاشق چای‌خوری فلفل چیلی
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۲ قاشق غذاخوری سرکه قرمز

طرز تهیه چوریپان

گوجه‌فرنگی‌ها را به چهار قسمت برش بزنید و با استفاده از یک قاشق چای‌خوری دانه‌های آن را خارج کنید. سپس گوجه‌فرنگی را ریز خرد کنید و در یک کاسه بزرگ بریزید. فلفل آنوم خردشده، پیاز خردشده، روغن و سرکه را به گوجه‌فرنگی اضافه و خوب مخلوط کنید. این مخلوط را کنار بگذارید تا طعم‌ها به خورد هم بروند.

برای تهیه سس چیمی‌چری، همه مواد را در یک کاسه بریزید و مخلوط کنید. سس را برای یک ساعت استراحت دهید.

در این فاصله، سوسیس‌ها را از وسط به دو نیم کرده و آن‌ها را گریل کنید. نان‌ها را نیز از وسط دو نیم کرده و هر نیمه را گریل کنید یا در تابه‌ای که خیلی کم چرب شده است، قرار دهید تا برشته شوند. سوسیس‌ها را روی هر تکه نان قرار دهید و روی آن سس چیمی‌چری و مخلوط گوجه بریزید. سپس یک تکه نان دیگر روی سوسیس بگذارید و سرو کنید.

  • ۹۹/۱۲/۲۶
  • حمید حمیدی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی