«پوبوی» (Po’Boy) ساندویچی سنتی از لوئیزیانا است که بیش از یک قرن قبل با باگت فرانسوی و صدف سرخشده آماده میشد. نام این ساندویچ از روی رانندههای تراموای شهری گرفته شده است که در اعتصاب بودند و برادران مارتین برای این «پسرهای بیچاره» (poor boys) غذا میآوردند. امروزه صدف و میگو محبوبترین ماده فیلینگ این ساندویچ هستند؛ اما میتوان از گوشت گاو کبابی و گوشتهای دیگر نیز در کنار سس رمولاد، کاهو و برشهای گوجهفرنگی استفاده کرد.
مواد لازم برای ۴ نفر:
مواد سس رمولاد:
- نصف پیمانه مایونز
- یک قاشق چایخوری آب لیمو ترش
- یک قاشق چایخوری خردل
- ۲ قاشق چایخوری سس تند لوئیزیانا
- یک قاشق غذاخوری رلیش خیار شیرین
- نصف قاشق چایخوری پودر پیاز
- نصف قاشق چایخوری سیر رندهشده
- یک قاشق چایخوری پاپریکا
- یکهشتم قاشق چایخوری فلفل کاین
مواد تهیه میگو:
- ۲ عدد تخممرغ
- سهچهارم پیمانه شیر
- یک و یکدوم پیمانه آرد سلف رایزینگ
- نصف پیمانه آرد ذرت
- یک قاشق چایخوری نمک
- یکچهارم قاشق چایخوری فلفل
- نصف قاشق چایخوری پودر سیر
- ۶۰۰ گرم میگو بزرگ تمیزشده
- ۴ عدد نان ساندویچی
- کاهو و گوجهفرنگی برای سرو
طرز تهیه پوبوی میگو
تهیه آرد سلف رایزینگ: یک پیمانه آرد سفید، یکچهارم قاشق چایخوری نمک و یک و یکدوم قاشق چایخوری بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید تا آرد سلف رایزینگ داشته باشید.
تهیه سس رمولاد: مایونز، آبلیمو، خردل، سس تند لوئیزیانا، رلیش خیار شیرین، پودر پیاز، سیر رندهشده، پاپریکا و فلفل کاین را با هم مخلوط کنید و برای یک ساعت در یخچال قرار دهید. رلیش به تکههای خیار خردشده میگویند که طعم شیرینی دارد و در آب نمک مخصوصی قرار میگیرد.
تهیه مواد میگو: تخممرغ زدهشده و شیر را با هم مخلوط کنید. در ظرفی دیگر آرد سلف رایزینگ، آرد ذرت، نمک، فلفل و پودر سیر را بریزید و خوب به هم بزنید تا یکدست شوند. حالا میگوهای پاککرده و پوستگرفته را ابتدا در مخلوط تخممرغ و سپس در مخلوط آرد بغلطانید و سپس در روغن داغ سرخ کنید که هر طرف آن حدود سه دقیقه زمان میبرد.
روی هر نیمه نان، سس رمولاد بمالید و آن را با گوجه و کاهو پر کنید و در نهایت میگوهای سرخشده را در ساندویچ قرار دهید.
«چوریپان» (Choripan) جزو بهترین غذاهای خیابانی آرژانتین به شمار میرود که از ترکیب سوسیس و نان برشته تشکیل شده است و امروزه در کلیه نقاط آمریکای لاتین یافت میشود. این ساندویچ همراه با «سس چیمیچری» (chimichurri sauce) حسابی میچسبد.
مواد لازم برای ۴ نفر:
- ۲ عدد گوجهفرنگی
- نصف یک عدد فلفل آنوم خردشده
- نصف یک عدد پیاز قرمز خردشده
- ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- یک قاشق غذاخوری سرکه قرمز
- ۶ عدد سوسیس چوریزو
- ۴ عدد نان باگت
مواد لازم سس چیمیچری:
- یکسوم پیمانه جعفری ساطوری
- ۲ حبه سیر رندهشده
- یک قاشق چایخوری برگ اورگانو یا آویشن
- نصف قاشق چایخوری فلفل چیلی
- ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ۲ قاشق غذاخوری سرکه قرمز
طرز تهیه چوریپان
گوجهفرنگیها را به چهار قسمت برش بزنید و با استفاده از یک قاشق چایخوری دانههای آن را خارج کنید. سپس گوجهفرنگی را ریز خرد کنید و در یک کاسه بزرگ بریزید. فلفل آنوم خردشده، پیاز خردشده، روغن و سرکه را به گوجهفرنگی اضافه و خوب مخلوط کنید. این مخلوط را کنار بگذارید تا طعمها به خورد هم بروند.
برای تهیه سس چیمیچری، همه مواد را در یک کاسه بریزید و مخلوط کنید. سس را برای یک ساعت استراحت دهید.
در این فاصله، سوسیسها را از وسط به دو نیم کرده و آنها را گریل کنید. نانها را نیز از وسط دو نیم کرده و هر نیمه را گریل کنید یا در تابهای که خیلی کم چرب شده است، قرار دهید تا برشته شوند. سوسیسها را روی هر تکه نان قرار دهید و روی آن سس چیمیچری و مخلوط گوجه بریزید. سپس یک تکه نان دیگر روی سوسیس بگذارید و سرو کنید.
- ۹۹/۱۲/۲۶