رستوران گردی

شناخت ابزارهای کاربردی

رستوران گردی

شناخت ابزارهای کاربردی

  • ۰
  • ۰

ساندویچ‌های متعددی در دنیا تهیه می‌شود که برخی آن‌ها به منطقه و کشور خاصی تعلق دارند و گوشه‌ای از فرهنگ آن منطقه را نشان می‌دهند. در واقع مردم بر اساس مواد غذایی منطقه خود و نوع ذائقه‌شان، انواع و اقسام ساندویچ را ابداع کرده‌اند که شاید حتی از پیتزا نیز پرطرفدارتر باشد.

در این مقاله به محبوب‌ترین و پرطرفدارترین ساندویچ‌های دنیا اشاره کرده‌ایم تا اگر امکان سفر و چشیدن طعم آن‌ها در منطقه مادری‌شان برایتان مهیا نشد، از دستور تهیه آن‌ها استفاده کنید و طعم لذیذ این ساندویچ‌ها را به خانه خود ببرید.

«ساندویچ کوبایی» (Cuban sandwich) همان طور که از نامش مشخص است، اصالتا به کوبا تعلق دارد و بعدها توسط مهاجران به فلوریدا برده شد. این ساندویچ پنیر و ژامبون با مواد مختلفی همچون خیار شور، خردل، مایونز، سوسیس سالامی و غیره سرو می‌شود.

مواد لازم برای یک نفر:

  • یک عدد نان کوبایی یا نان ساندویچ
  • ۳ قاشق غذاخوری کره
  • ۴۵۰ گرم ژامبون
  • ۲۰۰ گرم پنیر سوئیسی
  • ۷ عدد خیارشور
  • ۸ ورق ژامبون اسپانیایی (ژامبون سرانو) (اختیاری)

«اسموربرود» (Smorrebrod) در کشورهای اسکاندیناوی به‌عنوان یک ساندویچ سنتی روباز معروف است که معمولا روی نان چاودار سرو می‌شود و روی آن ماهی قرار می‌گیرد. این ساندویچ را می‌توان به‌شکل‌های مختلفی تهیه کرد؛ گرچه اغلب با کالباس و یک پاته همراه است. جالب اینکه خوردن این ساندویچ آداب خاص خود را دارد و نباید آن را با دست بخورید، هیچ نانی روی آن قرار نمی‌گیرد و به‌هیچ عنوان نباید به آن سس کچاب بزنید. این ساندویچ اغلب به‌عنوان پیش‌غذا سرو می‌شود.

مواد لازم برای ۲ تا ۳ نفر:

  • یک قاشق چای‌خوری رنده پوست لیمو ترش
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • ۴ تکه نان چاودار
  • ۱۵۰ گرم سالمون دودی
  • آب نصف یک لیمو ترش
  • دو قاشق غذاخوری ترب کوهی
  • نصف یک عدد خیار
  • ۲۰۰ گرم ترشی لبو
  • ۸ عدد تربچه
  • ۳ تا ۴ شاخه شوید
  • یک قاشق غذاخوری کره

طرز تهیه ساندویچ اسموربرود

ترب کوهی رنده‌شده بدون آب، نمک و فلفل و رنده پوست لیمو ترش را با هم مخلوط کنید. یک برش نان را روی سطح کارتان قرار دهید و روی آن مقداری کره بمالید. سالمون دودی را به چهار قسمت تقسیم کرده و آن را با آب لیموترش مزه‌دار کنید. روی هر برش نان ابتدا مخلوط ترب کوهی و سپس خیار ورقه‌شده، سالمون، ترشی لبو و شوید قرار دهید.

طرز تهیه ساندویچ کوبایی

نان را به ابعاد ۲۰ سانتی‌متری از وسط برش بزنید. مقدار زیادی کره روی سطح داخلی هر دو تکه نان بمالید. در این مرحله می‌توانید از سس خردل نیز استفاده کنید.

حالا به‌ترتیب خیارشور، ژامبون گریل‌شده، پنیر و هر مواد دیگر موردعلاقه‌تان را روی نان بگذارید و تکه دیگر نان را روی مواد برگردانید. مقداری کره در تابه گریل بریزید، در حدی که آن را چرب کند و بعد ساندویچ را در آن قرار دهید. سپس جسم سنگینی مثل یک قابلمه روی آن بگذارید تا ساندویچ فشرده و تخت شود. با این روش ارتفاع ساندویچ باید به یک‌سوم کاهش یابد. گریل‌کردن هر طرف ساندویچ حدود دو تا سه دقیقه طول می‌کشد. حرارت زیر تابه نباید زیاد باشد؛ زیرا در این صورت قبل از ذوب‌شدن پنیر، نان شما خیلی سریع قهوه‌ای می‌شود!

زمانی که پنیر آب شد و روی نان به رنگ قهوه‌ای طلایی درآمد، ساندویچ حاضر است. در صورت تمایل می‌توانید این ساندویچ را در ابعاد کوچک‌تری در ساندویچ‌ساز تهیه کنید.

 

«وادا پاو» (Vada Pav)، ساندویچی هندی است که یکی از غذاهای معروف خیابانی در بمبئی به شمار می‌رود. این غذای گیاهی و فست فود شامل پوره سیب‌زمینی سرخ‌شده به‌شکل گرد است که روی آن ماسالا یا چاتنی (نوعی سس طعم‌دهنده) قرار می‌گیرد.

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر:

  • ۴ عدد سیب‌زمینی
  • ۲٫۵ سانتی‌متر زردچوبه تازه رنده‌شده یا دو قاشق غذاخوری زردچوبه
  • فلفل چیلی تایلندی یا فلفل سرانو
  • ۶ حبه سیر
  • یک قاشق غذاخوری آب لیمو ترش
  • نصف قاشق چای‌خوری گرام ماسالا
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن گیاهی
  • نصف قاشق چای‌خوری دانه خردل
  • یک قاشق چای‌خوری دارچین
  • یک پیمانه آرد گراهام یا آرد گندم
  • یک پینچ جوش شیرین (مقدار بین دو انگشت سبابه و شست)
  • ۸ عدد نان برگر یا نان وادا پاو
  • یک پیمانه چاتنی سبز

طرز تهیه وادا پاو

سیب‌زمینی‌ها را در فست فود سیار بپزید و سپس پوست آن‌ها را بگیرد و به‌صورت پوره درآورید. در ادامه زردچوبه، فلفل سرانو، سیر رنده‌شده، آب لیمو، گرام ماسالا و نمک را به سیب‌زمینی بیفزایید تا مزه‌دار شود. در صورت تمایل مقداری گشنیز به این مخلوط اضافه کنید. روغن گیاهی را در یک تابه بریزید و وقتی داغ شد، دانه‌های خردل و دارچین را در آن تفت دهید و سپس با باقی مواد مخلوط کنید.

  • ۹۹/۱۲/۲۶
  • حمید حمیدی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی