رستوران گردی

شناخت ابزارهای کاربردی

رستوران گردی

شناخت ابزارهای کاربردی

  • ۰
  • ۰

اگر از دوست داران قهوه باشید یکی از مواردی که شاید به دنبال آن باشید این است که مدل ها و انواع نوشیدنی های قهوه چه فرق هایی باهم دارند؟ تفاوت کاپوچینو با لاته که هر دو از نوشیدنی های محبوب به حساب می آیند می تواند موردی باشد که دانستن آن خالی از لطف نباشد.

 

شاید اگر بخواهیم مشهورترین نوشیدنی اسپرسو را معرفی کنیم و آن را در طراحی منو و راه اندازی کافی شاپ اولین گزینه ای که به ذهن ما بیاید کاپوچینو باشد و تنها نوشیدنی که شاید بتواند با آن در این مورد رقابت کند لاته می باشد.

کاپوچینو یک نوشیدنی سنتی قهوه به حساب می آید که از یک لایه اسپرسو به همراه دو لایه شیر تهیه می شود، البته این نسب ممکن است در کافی شاپ های مختلف متفاوت است.

ممکن است یک کافی شاپ در تهیه کاپوچینو از یک لایه اسپرسو به همراه یک لایه شیر جوشیده شده و یک لایه فوم شیر استفاده کند یا شاید از یک بخش اسپرسو به همراه 4 قسمت شیر به علاوه یک قسمت فوم شیر استفاده کند که همه این موارد به سلیقه باریستا و شما بر میگیردد که شما چه چیزی را می پسندید.

اما رایج ترین روش تهیه کاپوچینو نسبت آخری بود که بیان کردیم که اصولا آن را درون یک فنجان 150 میلی لیتری میریزند که دقیقا مانند لاته نیز از هنر لاته آرت برای تزیین سطح نوشیدنی استفاده می شود.

لاته نوشیدنی می باشد که خیلی از افراد آن را همان کاپوچینوی بزرگ صدا می کنند. که البته اگر بخواهیم واقعیت را نگاه کنیم خیلی هم این افراد اشتباه نمی کنند، البته تاکید می کنم خیلی اشتباه نیست!! 🙂

شاید اگر بگوییم که اولین و مهمترین تفاوت کاپوچینو و لاته در نوع فوم شیر استفاده شده است در ابتدا خیلی برای شما قابل درک نباشد که چرا باید این موضوع اینقدر مهم باشد؟

به طور کلی همانطور که گفتیم درون کاپوچینو ما از شیر جوشیده و فوم شیر استفاده می کنیم در حالی که این موضوع در مورد لاته متفاوت است و میکروفوم جایگزین فوم می شود.

تفاوت در اینجا این است که میکرو فوم نسخه ظریف و متراکم کف شیر است. شیر بسیار خوب هوادهی شده و حباب های هوا بسیار ریز، آن را به نوعی مایع خامه ای تبدیل می کند که بالای شیر جوشیده قرار می گیرد.

این امر همچنین باعث می شود کرما حاصل از اسپرسو با شیر بهتر ترکیب شود و لاته آرت حاصل بسیار بهتر و دقیق تر شود.

تفاوت کاپوچینو و لاته تنها همین موضوع نمی باشد، نسبت معمول اسپرسو به شیر برای لاته 1به 7 است، در نتیجه یک شات اسپرسو و بقیه نسبت نصف شیر جوشیده شده و نیمی از آن میکرو فوم است.

ما نسخه اصلی و حرفه ای را برای شما بیان می کنیم که در دنیا رایج است، اما ممکن است باریستاهای مختلف متناسب با سلیقه خود این موضوع را تغییر دهند.

این نوشیدنی نیز از اسپرسو و شیر جوشیده شده به همراه فوم شیر برای آماده شدن استفاده می کند اما با روشی متفاوت و همچنین سس شکلات نیز یکی از ماده های اصلی تشکیل دهنده آن می باشد.

در اصل این قهوه (با قدمت صدها ساله) با دانه هایی تهیه می شد که از طریق بندر موچا یمن تجارت می شد. که محل اصلی تجارت عربها بود و قهوه یکی از صادرات اصلی آنها بود.

و همچنین گفته شده که قهوه ای که در آنجا سرو می شد، طعم شکلات مشخصی داشته، در واقع دانه های قهوه آنجا یک نوع خاص عربیکا بوده اند که از نظر عطر و طعم شبیه دانه های کاکائو بودند.

نسبت ایده آل برای موکا 1 قسمت اسپرسو ، 1 قسمت سس شکلات و 1 قسمت شیر جوشیده است، که یک لایه بسیار نازک از کف شیر در بالای آن قرار دارد.

وقتی در مورد تفاوت کاپوچینو و لاته با موکا صحبت می کنیم یکی از موارد این می باشد که شما در دو نوشیدنی قبلی قابلیت انعطاف بیشتری داشتید ولی در مورد موکا بهتر است نسبتی که بالا برای شما بازگو کردیم را رعایت کنید تا بتوانید بهترین قهوه شکلاتی را آماده کنید.

در این نوشیدنی به خاطر استفاده کمتر شیر نسبت به کاپوچینو و لاته؛ عطر و طعم اسپرسو بیشتر خود را نمایش می دهد که بخاطر سازگاری طعم شکلات با آن باعث می شود شما یک قهوه با طعمی متفاوت و جذاب تجربه کنید.

قهوه موکا یک نوشیدنی کوچک است اما راز موفقیت بعد از راه اندازی کافی شاپ است، حتی اگر نسبت به طور کامل رعایت نشود به طور معمول این نوشیدنی از 150 میلی لیتر بزرگتر نمی شود.

  • ۹۹/۱۱/۲۹
  • حمید حمیدی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی