با خوردن یک ساندویچ «روبن» (Reuben) که با گوشت گاو نمکسود، پنیر ذوبشده سوئیسی، کلم ترش (زاواکروت) و سس روسی پر شده است، دیگر قید همبرگر را خواهید زد!
شهرهای زیادی از جمله نیویورک ادعا میکنند خالق این ساندویچ هستند که برای یک قرن به بخش جداییناپذیر اغذیهفروشیها تبدیل شده است؛ اما فارغ از این موضوع، هیچکس نمیتواند در برابر این ساندویچ مقاومت کند.
مواد لازم برای ۳ تا ۴ نفر:
- ۸ عدد نان چاودار
- ۴ قاشق غذاخوری کره بدون نمک
- نصف پیمانه سس هزار جزیره
- ۸ برش پنیر سوئیسی
- ۴۰۰ تا ۵۰۰ گرم گوشت گاو نمکسود
- یک پیمانه کلم ترش (زاواکروت)
طرز تهیه روبن
برای راه اندازی رستوران این می تواند ایده خوبی باشد. روی یک طرف نان کره بمالید و طرف دیگر نان را به سس هزار جزیره آغشته کنید. گوشت گاو نمکسود، پنیر سوئیسی و کلم ترش (زاواکروت) را روی یک نیمه نان قرار دهید و نیمه دیگر نان را روی آن برگردانید. حالا تابه را روی حرارت متوسط گرم کنید و ساندویچها را در آن قرار دهید تا علاوه بر ذوبشدن پنیر، روی آنها طلایی شود که هر طرف نان باید حدود سه دقیقه حرارت ببیند. در نهایت نیز ساندویچها را از وسط نصف کرده و آنها را با خیارشور و مقداری چیپس سرو کنید.
برای تهیه سس بشامل، کره و آرد را روی حرارت کم مخلوط کنید تا بوی خامی آرد گرفته شود. سپس شیر داغ و کمی نمک را اضافه کنید و حرارت را به درجه متوسط رو به زیاد افزایش دهید و مرتب هم بزنید تا روی آن حباب بزند. حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا سس غلیظ شود. آن را از روی حرارت بردارید و یک قاشق غذاخوری خردل دیژون در سس بریزید.
برای تهیه ساندویچ، برشهای ژامبون را فقط با چند قطره روغن زیتون روی حرارت متوسط قرار دهید تا روی آنها کمی قهوهای و ترد شود. نانها را تست کنید یا برای چند دقیقه در تابه چرب قرار دهید تا برشته شوند.
ساندویچها را روی کاغذ روغنی در سینی فر قرار دهید و یک لایه نازک از سس بشامل روی یک طرف هر برش نان بریزید. چند برش ژامبون ترد را روی آن بگذارید؛ بهطوری که ژامبون از لبههای نان بیرون نزده باشد؛ زیرا هنگام قراردادن در فر احتمال سوختن آنها وجود دارد. کمی پنیر گوریر رندهشده را روی ژامبونها بریزید و برش دیگر نان را روی آن برگردانید. مقداری سس بشامل روی نان بریزید و مابقی پنیر رندهشده و یک پینچ از مخلوط گیاهان معطر فرانسوی را روی آن بپاشید.
بهجای مخلوط گیاهان معطر فرانسوی میتوانید از ترکیب دو قاشق چایخوری پودر آویشن، دو قاشق چایخوری پودر مرزه، یک قاشق چایخوری پودر مرزنجوش، یک قاشق چایخوری پودر اسطوخودوس، نصف قاشق چایخوری رزماری خشک، نصف قاشق چایخوری دانه رازیانه و یک عدد برگ بو خردشده استفاده کنید و از این مخلوط بهاندازه یک پینچ در ساندویچ بریزید.
ساندویچها را در دمای ۴۰۰ درجه سانتیگراد فر برای پنچ دقیقه قرار دهید تا زمانی که پنیر شروع به ذوب شدن کند و ساندویچ گرم شود. ضمن اینکه میتوانید فر را روی حالت گریل بگذارید تا روی ساندویچ طلایی شود. آن را از فر خارج کرده و بلافاصله سرو کنید. در صورت تمایل یک نیمرو برای هر نفر درست کنید و روی هر ساندویچ قرار دهید.