رستوران گردی

شناخت ابزارهای کاربردی

رستوران گردی

شناخت ابزارهای کاربردی

۱۵ مطلب در اسفند ۱۳۹۹ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

با خوردن یک ساندویچ «روبن» (Reuben) که با گوشت گاو نمک‌سود، پنیر ذوب‌شده سوئیسی، کلم ترش (زاواکروت) و سس روسی پر شده است، دیگر قید همبرگر را خواهید زد!

شهرهای زیادی از جمله نیویورک ادعا می‌کنند خالق این ساندویچ هستند که برای یک قرن به بخش جدایی‌ناپذیر اغذیه‌فروشی‌ها تبدیل شده است؛ اما فارغ از این موضوع، هیچ‌کس نمی‌تواند در برابر این ساندویچ مقاومت کند.

مواد لازم برای ۳ تا ۴ نفر:

  • ۸ عدد نان چاودار
  • ۴ قاشق غذاخوری کره بدون نمک
  • نصف پیمانه سس هزار جزیره
  • ۸ برش پنیر سوئیسی
  • ۴۰۰ تا ۵۰۰ گرم گوشت گاو نمک‌سود
  • یک پیمانه کلم ترش (زاواکروت)

طرز تهیه روبن

برای راه اندازی رستوران این می تواند ایده خوبی باشد. روی یک طرف نان کره بمالید و طرف دیگر نان را به سس هزار جزیره آغشته کنید. گوشت گاو نمک‌سود، پنیر سوئیسی و کلم ترش (زاواکروت) را روی یک نیمه نان قرار دهید و نیمه دیگر نان را روی آن برگردانید. حالا تابه را روی حرارت متوسط گرم کنید و ساندویچ‌ها را در آن قرار دهید تا علاوه بر ذوب‌شدن پنیر، روی آن‌ها طلایی شود که هر طرف نان باید حدود سه دقیقه حرارت ببیند. در نهایت نیز ساندویچ‌ها را از وسط نصف کرده و آن‌ها را با خیارشور و مقداری چیپس سرو کنید.

برای تهیه سس بشامل، کره و آرد را روی حرارت کم مخلوط کنید تا بوی خامی آرد گرفته شود. سپس شیر داغ و کمی نمک را اضافه کنید و حرارت را به درجه متوسط رو به زیاد افزایش دهید و مرتب هم بزنید تا روی آن حباب بزند. حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا سس غلیظ شود. آن را از روی حرارت بردارید و یک قاشق غذاخوری خردل دیژون در سس بریزید.

برای تهیه ساندویچ، برش‌های ژامبون را فقط با چند قطره روغن زیتون روی حرارت متوسط قرار دهید تا روی آن‌ها کمی قهوه‌ای و ترد شود. نان‌ها را تست کنید یا برای چند دقیقه در تابه چرب قرار دهید تا برشته شوند.

ساندویچ‌ها را روی کاغذ روغنی در سینی فر قرار دهید و یک لایه نازک از سس بشامل روی یک طرف هر برش نان بریزید. چند برش ژامبون ترد را روی آن بگذارید؛ به‌طوری که ژامبون از لبه‌های نان بیرون نزده باشد؛ زیرا هنگام قراردادن در فر احتمال سوختن آن‌ها وجود دارد. کمی پنیر گوریر رنده‌شده را روی ژامبون‌ها بریزید و برش دیگر نان را روی آن برگردانید. مقداری سس بشامل روی نان بریزید و مابقی پنیر رنده‌شده و یک پینچ از مخلوط گیاهان معطر فرانسوی را روی آن بپاشید.

به‌جای مخلوط گیاهان معطر فرانسوی می‌توانید از ترکیب دو قاشق چای‌خوری پودر آویشن، دو قاشق چای‌خوری پودر مرزه، یک قاشق چای‌خوری پودر مرزنجوش، یک قاشق چای‌خوری پودر اسطوخودوس، نصف قاشق چای‌خوری رزماری خشک، نصف قاشق چای‌خوری دانه رازیانه و یک عدد برگ بو خردشده استفاده کنید و از این مخلوط به‌اندازه یک پینچ در ساندویچ بریزید.

ساندویچ‌ها را در دمای ۴۰۰ درجه سانتی‌گراد فر برای پنچ دقیقه قرار دهید تا زمانی که پنیر شروع به ذوب شدن کند و ساندویچ گرم شود. ضمن اینکه می‌توانید فر را روی حالت گریل بگذارید تا روی ساندویچ طلایی شود. آن را از فر خارج کرده و بلافاصله سرو کنید. در صورت تمایل یک نیمرو برای هر نفر درست کنید و روی هر ساندویچ قرار دهید.

  • حمید حمیدی
  • ۰
  • ۰

 

«پوبوی» (Po’Boy) ساندویچی سنتی از لوئیزیانا است که بیش از یک قرن قبل با باگت فرانسوی و صدف سرخ‌شده آماده می‌شد. نام این ساندویچ از روی راننده‌های تراموای شهری گرفته شده است که در اعتصاب بودند و برادران مارتین برای این «پسرهای بیچاره» (poor boys) غذا می‌آوردند. امروزه صدف و میگو محبوب‌ترین ماده فیلینگ این ساندویچ هستند؛ اما می‌توان از گوشت گاو کبابی و گوشت‌های دیگر نیز در کنار سس رمولاد، کاهو و برش‌های گوجه‌فرنگی استفاده کرد.

مواد لازم برای ۴ نفر:

مواد سس رمولاد:

  • نصف پیمانه مایونز
  • یک قاشق چای‌خوری آب ‌لیمو ترش
  • یک قاشق چای‌خوری خردل
  • ۲ قاشق چای‌خوری سس تند لوئیزیانا
  • یک قاشق غذاخوری رلیش خیار شیرین
  • نصف قاشق چای‌خوری پودر پیاز
  • نصف قاشق چای‌خوری سیر رنده‌شده
  • یک قاشق چای‌خوری پاپریکا
  • یک‌هشتم قاشق چای‌خوری فلفل کاین

مواد تهیه میگو:

  • ۲ عدد تخم‌مرغ
  • سه‌چهارم پیمانه شیر
  • یک و یک‌دوم پیمانه آرد سلف رایزینگ
  • نصف پیمانه آرد ذرت
  • یک قاشق چای‌خوری نمک
  • یک‌چهارم قاشق چای‌خوری فلفل
  • نصف قاشق چای‌خوری پودر سیر
  • ۶۰۰ گرم میگو بزرگ تمیزشده
  • ۴ عدد نان ساندویچی
  • کاهو و گوجه‌فرنگی برای سرو

طرز تهیه پوبوی میگو

تهیه آرد سلف رایزینگ: یک پیمانه آرد سفید، یک‌چهارم قاشق چای‌خوری نمک و یک‌ و یک‌دوم قاشق چای‌خوری بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید تا آرد سلف رایزینگ داشته باشید.

تهیه سس رمولاد: مایونز، آب‌لیمو، خردل، سس تند لوئیزیانا، رلیش خیار شیرین، پودر پیاز، سیر رنده‌شده، پاپریکا و فلفل کاین را با هم مخلوط کنید و برای یک ساعت در یخچال قرار دهید. رلیش به تکه‌های خیار خردشده می‌گویند که طعم شیرینی دارد و در آب نمک مخصوصی قرار می‌گیرد.

تهیه مواد میگو: تخم‌مرغ زده‌شده و شیر را با هم مخلوط کنید. در ظرفی دیگر آرد سلف رایزینگ، آرد ذرت، نمک، فلفل و پودر سیر را بریزید و خوب به هم بزنید تا یکدست شوند. حالا میگوهای پاک‌کرده و پوست‌گرفته را ابتدا در مخلوط تخم‌مرغ و سپس در مخلوط آرد بغلطانید و سپس در روغن داغ سرخ کنید که هر طرف آن حدود سه دقیقه زمان می‌برد.

روی هر نیمه نان، سس رمولاد بمالید و آن را با گوجه و کاهو پر کنید و در نهایت میگوهای سرخ‌شده را در ساندویچ قرار دهید.

 

«چوریپان» (Choripan) جزو بهترین غذاهای خیابانی آرژانتین به شمار می‌رود که از ترکیب سوسیس و نان برشته تشکیل شده است و امروزه در کلیه نقاط آمریکای لاتین یافت می‌شود. این ساندویچ همراه با «سس چیمی‌چری» (chimichurri sauce) حسابی می‌چسبد.

مواد لازم برای ۴ نفر:

  • ۲ عدد گوجه‌فرنگی
  • نصف یک عدد فلفل آنوم خردشده
  • نصف یک عدد پیاز قرمز خردشده
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • یک قاشق غذاخوری سرکه قرمز
  • ۶ عدد سوسیس چوریزو
  • ۴ عدد نان باگت

مواد لازم سس چیمی‌چری:

  • یک‌سوم پیمانه جعفری ساطوری
  • ۲ حبه سیر رنده‌شده
  • یک قاشق چای‌خوری برگ اورگانو یا آویشن
  • نصف قاشق چای‌خوری فلفل چیلی
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۲ قاشق غذاخوری سرکه قرمز

طرز تهیه چوریپان

گوجه‌فرنگی‌ها را به چهار قسمت برش بزنید و با استفاده از یک قاشق چای‌خوری دانه‌های آن را خارج کنید. سپس گوجه‌فرنگی را ریز خرد کنید و در یک کاسه بزرگ بریزید. فلفل آنوم خردشده، پیاز خردشده، روغن و سرکه را به گوجه‌فرنگی اضافه و خوب مخلوط کنید. این مخلوط را کنار بگذارید تا طعم‌ها به خورد هم بروند.

برای تهیه سس چیمی‌چری، همه مواد را در یک کاسه بریزید و مخلوط کنید. سس را برای یک ساعت استراحت دهید.

در این فاصله، سوسیس‌ها را از وسط به دو نیم کرده و آن‌ها را گریل کنید. نان‌ها را نیز از وسط دو نیم کرده و هر نیمه را گریل کنید یا در تابه‌ای که خیلی کم چرب شده است، قرار دهید تا برشته شوند. سوسیس‌ها را روی هر تکه نان قرار دهید و روی آن سس چیمی‌چری و مخلوط گوجه بریزید. سپس یک تکه نان دیگر روی سوسیس بگذارید و سرو کنید.

  • حمید حمیدی
  • ۰
  • ۰

ساندویچ‌های متعددی در دنیا تهیه می‌شود که برخی آن‌ها به منطقه و کشور خاصی تعلق دارند و گوشه‌ای از فرهنگ آن منطقه را نشان می‌دهند. در واقع مردم بر اساس مواد غذایی منطقه خود و نوع ذائقه‌شان، انواع و اقسام ساندویچ را ابداع کرده‌اند که شاید حتی از پیتزا نیز پرطرفدارتر باشد.

در این مقاله به محبوب‌ترین و پرطرفدارترین ساندویچ‌های دنیا اشاره کرده‌ایم تا اگر امکان سفر و چشیدن طعم آن‌ها در منطقه مادری‌شان برایتان مهیا نشد، از دستور تهیه آن‌ها استفاده کنید و طعم لذیذ این ساندویچ‌ها را به خانه خود ببرید.

«ساندویچ کوبایی» (Cuban sandwich) همان طور که از نامش مشخص است، اصالتا به کوبا تعلق دارد و بعدها توسط مهاجران به فلوریدا برده شد. این ساندویچ پنیر و ژامبون با مواد مختلفی همچون خیار شور، خردل، مایونز، سوسیس سالامی و غیره سرو می‌شود.

مواد لازم برای یک نفر:

  • یک عدد نان کوبایی یا نان ساندویچ
  • ۳ قاشق غذاخوری کره
  • ۴۵۰ گرم ژامبون
  • ۲۰۰ گرم پنیر سوئیسی
  • ۷ عدد خیارشور
  • ۸ ورق ژامبون اسپانیایی (ژامبون سرانو) (اختیاری)

«اسموربرود» (Smorrebrod) در کشورهای اسکاندیناوی به‌عنوان یک ساندویچ سنتی روباز معروف است که معمولا روی نان چاودار سرو می‌شود و روی آن ماهی قرار می‌گیرد. این ساندویچ را می‌توان به‌شکل‌های مختلفی تهیه کرد؛ گرچه اغلب با کالباس و یک پاته همراه است. جالب اینکه خوردن این ساندویچ آداب خاص خود را دارد و نباید آن را با دست بخورید، هیچ نانی روی آن قرار نمی‌گیرد و به‌هیچ عنوان نباید به آن سس کچاب بزنید. این ساندویچ اغلب به‌عنوان پیش‌غذا سرو می‌شود.

مواد لازم برای ۲ تا ۳ نفر:

  • یک قاشق چای‌خوری رنده پوست لیمو ترش
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • ۴ تکه نان چاودار
  • ۱۵۰ گرم سالمون دودی
  • آب نصف یک لیمو ترش
  • دو قاشق غذاخوری ترب کوهی
  • نصف یک عدد خیار
  • ۲۰۰ گرم ترشی لبو
  • ۸ عدد تربچه
  • ۳ تا ۴ شاخه شوید
  • یک قاشق غذاخوری کره

طرز تهیه ساندویچ اسموربرود

ترب کوهی رنده‌شده بدون آب، نمک و فلفل و رنده پوست لیمو ترش را با هم مخلوط کنید. یک برش نان را روی سطح کارتان قرار دهید و روی آن مقداری کره بمالید. سالمون دودی را به چهار قسمت تقسیم کرده و آن را با آب لیموترش مزه‌دار کنید. روی هر برش نان ابتدا مخلوط ترب کوهی و سپس خیار ورقه‌شده، سالمون، ترشی لبو و شوید قرار دهید.

طرز تهیه ساندویچ کوبایی

نان را به ابعاد ۲۰ سانتی‌متری از وسط برش بزنید. مقدار زیادی کره روی سطح داخلی هر دو تکه نان بمالید. در این مرحله می‌توانید از سس خردل نیز استفاده کنید.

حالا به‌ترتیب خیارشور، ژامبون گریل‌شده، پنیر و هر مواد دیگر موردعلاقه‌تان را روی نان بگذارید و تکه دیگر نان را روی مواد برگردانید. مقداری کره در تابه گریل بریزید، در حدی که آن را چرب کند و بعد ساندویچ را در آن قرار دهید. سپس جسم سنگینی مثل یک قابلمه روی آن بگذارید تا ساندویچ فشرده و تخت شود. با این روش ارتفاع ساندویچ باید به یک‌سوم کاهش یابد. گریل‌کردن هر طرف ساندویچ حدود دو تا سه دقیقه طول می‌کشد. حرارت زیر تابه نباید زیاد باشد؛ زیرا در این صورت قبل از ذوب‌شدن پنیر، نان شما خیلی سریع قهوه‌ای می‌شود!

زمانی که پنیر آب شد و روی نان به رنگ قهوه‌ای طلایی درآمد، ساندویچ حاضر است. در صورت تمایل می‌توانید این ساندویچ را در ابعاد کوچک‌تری در ساندویچ‌ساز تهیه کنید.

 

«وادا پاو» (Vada Pav)، ساندویچی هندی است که یکی از غذاهای معروف خیابانی در بمبئی به شمار می‌رود. این غذای گیاهی و فست فود شامل پوره سیب‌زمینی سرخ‌شده به‌شکل گرد است که روی آن ماسالا یا چاتنی (نوعی سس طعم‌دهنده) قرار می‌گیرد.

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر:

  • ۴ عدد سیب‌زمینی
  • ۲٫۵ سانتی‌متر زردچوبه تازه رنده‌شده یا دو قاشق غذاخوری زردچوبه
  • فلفل چیلی تایلندی یا فلفل سرانو
  • ۶ حبه سیر
  • یک قاشق غذاخوری آب لیمو ترش
  • نصف قاشق چای‌خوری گرام ماسالا
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن گیاهی
  • نصف قاشق چای‌خوری دانه خردل
  • یک قاشق چای‌خوری دارچین
  • یک پیمانه آرد گراهام یا آرد گندم
  • یک پینچ جوش شیرین (مقدار بین دو انگشت سبابه و شست)
  • ۸ عدد نان برگر یا نان وادا پاو
  • یک پیمانه چاتنی سبز

طرز تهیه وادا پاو

سیب‌زمینی‌ها را در فست فود سیار بپزید و سپس پوست آن‌ها را بگیرد و به‌صورت پوره درآورید. در ادامه زردچوبه، فلفل سرانو، سیر رنده‌شده، آب لیمو، گرام ماسالا و نمک را به سیب‌زمینی بیفزایید تا مزه‌دار شود. در صورت تمایل مقداری گشنیز به این مخلوط اضافه کنید. روغن گیاهی را در یک تابه بریزید و وقتی داغ شد، دانه‌های خردل و دارچین را در آن تفت دهید و سپس با باقی مواد مخلوط کنید.

  • حمید حمیدی
  • ۰
  • ۰

این رستوران، ستاره‌ی میشلن دارد و در طبقه‌ی هفتم هتل Splendide Royale واقع شده است. آشپزی این رستوران، محلی و تلفیقی بین‌المللی است. چشم‌اندازهای زیبایی از باغ‌های واتیکان از پنجره‌های آن خودنمایی می‌کند. علاوه بر محیط جذاب و تصاویر پانورامای فوق‌العاده، کیفیت بی‌نظیر غذاهای این رستوران، سبب شهرت و محبوبیت آن شده است. تراس بی‌نظیر رستوران میرابل، یکی از بهترین نقاط شهر رم برای غذا خوردن و لذت بردن از چشم‌اندازهای اطراف است.

اگر دوست دارید غذاهای سنتی را با کمی تغییر و خلاقیت نوش جان کنید، این رستوران را انتخاب کنید؛ راه اندازی رستورانی ساده نیست به خصوص اگر که ستاره‌ی میشلن دارد و یکی از مشهورترین رستوران‌های شهر است. دکوراسیون داخلی جذاب و خلاقیت در طبخ و سرو غذا، از عوامل محبوبیت این رستوران است. این مجموعه، یک تالار بزرگ دارد که برای برگزاری رویدادهای مختلف مناسب است.

میزهای راحت این رستوران، شلوغ نیستند و سرویس‌دهی آن، بسیار گرم، دوستانه و کاملا حرفه‌ای است. این رستوران محل رفت و آمد بسیاری از افراد سرشناس است. منوی این رستوران شامل غذاهای کلاسیک ایتالیایی است و هر روز منوی مخصوص پیشنهاد سرآشپز با غذاهای متنوع و جدید، تغییر می‌کند. منوی اصلی شامل انواع پاستا و غذاهای سنتی ایتالیا است. مواد غذایی به کار رفته با دقت تمام انتخاب می‌شوند و همیشه تازه و باکیفیت هستند. در ماه‌های گرم‌تر سال، تعدادی میز و صندلی در فضای بیرونی رستوران چیده می‌شود تا کسانی که دوست دارند در فضای باز غذا بخورند، از این فرصت استفاده کنند.

این رستوران به همت سه برادر دوستدار غذا و آشپزی پایه‌گذاری شده است. رستورانی که ستاره‌ی میشلن دارد و به خاطر ارائه‌ی بهترین غذاهای محلی و کلاسیک ایتالیایی مشهور است. سرویس‌دهی عالی و صمیمانه یکی دیگر از دلایل محبوبیت رستوران است. سه فضای غذاخوری در این رستوران وجود دارد که هر کدام از آن‌ها با نقاشی‌های دیواری خارق‌العاده‌ای تزیین شده‌اند. این نقاشی‌ها تضاد جالبی با دکوراسیون شیک رستوران دارند.

سبک آشپزی این رستوران، آشپزی تلفیقی ایتالیایی است. اگر می‌خواهید لذیذترین و باکیفیت‌ترین غذاها را در مرکز شهر پرجنب و جوش رم در رستورانی مدرن و شیک نوش جان کنید، این رستوران را انتخاب کنید. نورپردازی خلاقانه، وسایل شیک و مدرن و کیفیت ‌بی‌نظیر غذاها، از مهم‌ترین دلایل جذابیت این رستوران است. جذابیت‌های ظاهری و کیفیت‌ فوق‌العاده‌ی غذاها دست به دست هم داده‌اند تا یک ستاره‌ی میشلن نصیب این رستوران شود.

  • حمید حمیدی
  • ۰
  • ۰

این رستوران یکی از بهترین و تحسین‌برانگیزترین رستوران‌های رم است و مورد توجه گردشگران بین‌المللی و هم اهالی شهر قرار دارد. سبک آشپزی در این رستوران، مدیترانه‌ای است و به خاطر سه ستاره‌ی میشلنی که دارد، در دنیا مشهور است و بسیاری از گردشگران خارجی در سفر به رم، سراغ این رستوران را می‌گیرند و سعی می‌کنند حتما برای غذا خوردن در این رستوران برنامه‌ریزی کنند.

این رستوران در هتل مجلل کاوالیری (Cavalieri) قرار دارد و با وسایل آنتیک و نقاشی‌ها و آثار هنری زیبا تزیین شده است. نقاشی‌های شگفت‌انگیز، پرده‌های نقش‌دار و ظروف شیشه‌ای دست‌ساز تنها گوشه‌ای از جذابیت‌های این رستوران مجلل است. علاوه بر دکوراسیون زیبا، این رستوران، پنجره‌هایی بزرگ با چشم‌اندازی زیبا از شهر رم دارد. غذاهای فوق‌العاده، نوآورانه و بی‌نظیر این رستوران با مواد غذایی تازه به دست ماهرترین سرآشپزان تهیه می‌شود. در فصل تابستان، می‌توانید غذای خود را در تراس زیبای رستوران میل کنید.

 

سبک آشپزی این رستوران، آشپزی تلفیقی مدیترانه‌ای است. رستوران آروما بر بام هتل Manfredi قرار دارد و بهترین غذاهای تلفیقی رومی و مدیترانه‌ای را برای مهمانان خود سرو می‌کند. از این رستوران جذاب می‌توانید چشم‌اندازهایی دیدنی از کولوسئوم را تماشا کنید که یکی از مهم‌ترین جاذبه‌های گردشگری شهر رم است. محیط گرم و دوستانه، دکوراسیون داخلی چشم‌نواز و داشتن یک تراس رو به کولوسئوم از ویژگی‌هایی است که باعث جذابیت این رستوران برای اهالی شهر و گردشگران شده است.

راه اندازی این رستوران ۱۱ مرحله نوین را طی کرده است. این رستوران، ستاره‌ی میشلن دارد و در منطقه‌ی Parioli واقع شده است. این رستوران تلفیقی از رستوران‌های کلاسیک و معاصر است و تجربه‌ای خاص از غذا خوردن در رم را برایتان رقم می‌زند. سرآشپز کلمبیایی این رستوران، غذاهای تلفیقی و خلاقانه‌ای سرو می‌کند که با بهترین مواد اولیه تهیه می‌شوند. منوی رستوران با توجه به فصل، متغیر است و هر بار شما را با غذای جدیدی شگفت‌زده می‌کند.

 

یکی از بهترین رستوران‌های خاص رم است. این رستوران در هتل مجلل Hassler واقع است و غذاهای ایتالیایی را با تغییرات خلاقانه و الهام گرفته از آشپزی بین‌المللی سرو می‌کند. سرآشپز جوان و خلاق این رستوران، برنده‌ی جوایز گوناگون شده و با منوی کم‌نظیرش، توجه مهمانان را جلب می‌کند.

موقعیت این رستوران در طبقه‌ی ششم باعث شده که چشم‌اندازهای بسیاری زیبایی از مناطق قدیمی شهر داشته باشد. منوی این رستوران با توجه به فصل، متغیر است و تجربه‌ای خاص و متفاوت از غذا خوردن در رم را برای شما رقم می‌زند.

این رستوران مجلل، دو ستاره‌ی میشلن دارد و یکی از بهترین رستوران‌های شهر است. آشپزی تلفیقی ایتالیایی و دکوراسیون مدرن و امروزی، موجب جذابیت این رستوران شده است. البته این رستوران فقط برای ۲۸ نفر جا دارد بنابراین اگر می‌خواهید آن را انتخاب کنید، حتما باید از قبل میز رزرو کنید. غذاخوری خصوصی برای ۸ تا ۱۰ نفر در این رستوران وجود دارد.

  • حمید حمیدی
  • ۰
  • ۰

کاسه صبحانه

اگر فست فود سیار صبحانه هم سرو کند در این صورت باید به فکر کاسه‌های صبحانه خاص و ویژه باشید. می‌توانید تخم مرغ را با سس سالسا و پنیر و مواد اولیه سلامت دیگر ترکیب کنید، تا کاسه صبحانه تازه و لذیذ را برای مشتری‌های مختلف تدارک ببینید.

این می‌شود قیمت تمام شده این ظرف‌های صبحانه را خودتان با توجه به مواد اولیه موجود تنظیم کنید. البته که به دلیل تازه و پر بودن این آیتم‌های منو پر طرفدار خواهند بود.

املت‌های هیجان انگیز با انواع سوسیس

ایده راه اندازی فست فود بدون املت‌های آبدار اصلا جدی نخواهد شد. برای اینکه کار در فست فود سیار را راحت‌تر کنید، می‌توانید مایع املت را با ادویه‌های مختلف از قبل آماده کنید و برای هر سفارش از آنها استفاده کنید. باید تحویل این سفارش‌ها به مشتری نیز خلاق باشید و از تزیین‌های ساده اما جذاب استفاده کنید.

رپ فرنچ تست با میوه‌های تازه

این گزینه در منو فست فود سیار مخصوص میوه دوستان است. یکی از غذاهای سلامتی است و روند آماده سازی ساده است. برای آماده سازی آن لازم است تا روغن، شیر، دارچین، و جز هندی را با هم میکس کنید.

سپس نان تست را در این مخلوط آغشته کنید و آن را بر روی گریل صنعتی سرخ کنید. در نهایت فرنچ تست را با یک قاشق خامه، میوه‌های تازه و اندکی گرانولا برای مشتری سرو کنید. یکی از یاده‌های جذاب برای راه اندازی فست فود سیار خواهد بود.

فنجان‌های میوه تازه با ماست خامه‌ای

این می‌تواند یکی از بهترین سرویس‌هاس صبحانه است به خصوص برای کسانی باشد که عجله دارند و به دنبال وعده‌ای تازه و خوش طعم در اول روز یا ساعت‌های مختلف هستند. سالاد میوه‌های تازه آماده سازی راحتی دارد و می‌شود آن را با ماست خامه‌ای و اندکی گرانولا تزیین و سرو کرد.

کرپ با تاپینگ

کرپ یک نوع پنکیک است. آن را هم می‌توان شیرین مزه و هم  شور مزه آماده کرد. به موازات آن تاپینگ‌های مختلفی را برای آن می‌شود تدارک دید. برای صبحانه و میان وعده آن را با انواع میوه و پودر شکر و شکلات برای مشتری سور کنید. انی یکی از ایده‌های دوست داشتنی برای راه اندزی فست فود سیار است.

ساندویچ سبزیجات گریل شده

سبزیجات محبوب را در وُگ اندکی با سس بپزید تا گریل سبزیجات را به یکی از خواستنی‌های منو فست فود سیار خود تبدیل کنید و گروه که طرفدار غذای سلامتی هستند را جذب خود کنید. این یکی از ایده‌های خوب برای راه اندازی فست فود سیار موفق خواهد بود.

ساندویچ بستنی و شکلات

پیشنها ما این است که سرو دسر را هم در ایده راه اندازی فست فود سیار و منوی آن بگنجانید. دسرهای متفاوت می‌تواند گروه تازه‌ای را جذب شما کند و سودآوری را برایتان بالا ببرد.

ساندویچ بستنی با شکلات یکی از ان متفاوت‌های هیجان انگیز است. باید راه‌های خلاقانه‌ای را برای سرو ساندویچ بستنی به کار بگیرید تا برند فودتراک شما بین مشتری‌ها کاملا شناخته گردد.

وافل و دورچین‌های فصلی 

آماده کردن وافل اصلا مشکل نیست و می‌توان آن را در فضای محدود فست فود سیار به راحتی درست کرد. حتی می‌توانید دورچین‌های مختلف برای انواع وافل را زودتر از سفارش مشتری هم آماده کنید و این طور سرعت مار را بالا ببرید.

سرو وافل می‌تواند متنوع باشد. فقط لازم نیست تا آن را برای صبحانه یا میان وعده آماده کنید. می‌شود آن را با پنیر و کمه‌های فرآورده‌های گوشتی و سس‌های مختلف هم همراه کرد، و وافل را به یک غذای اصلی تبدیل کرد.

 

منبع : بلاگ کافه و رستوران داری موفق 

مجله رستوران داری 

  • حمید حمیدی
  • ۰
  • ۰

برگر و ساندویچ نه! دو ترکیب تازه: بامویچ و بیف گیریو

این ترکیبی است از گوشت گاو و گوسفند و شبیه به شاورما تهیه می‌شود. بامویچ با نان پیتا آماده می‌شود و در این لقمه کاهوی تازه، گوجه فرنگی و پیاز قرمز به همراه پنیر فتا وجود دارد. طعم دهنده بامویچ سس آن است که آن را از ماست تازه، سرکه به همراه سیر له شده و ادویه تهیه می‌کنند.

گریل چیز و اسنک‌های پنیری  

همانند هات داگ و برگرهای مختلف، پنیر گریل شده یکی از پرطرفدارترین غذاهای خیابایی است که ایده آنها هرگز کهنه نخواهد شد.

همچنین مواد اولیه به کار گرفته شده برای آماده کردن ساندویچ گریل چیز آنقدرها زیاد نیست و همین قیمت آن را برای مشتری پایین نگه می‌دارد. می‌توانید برای راه اندازی فست فود سیار این آیتم را یکی از غذاهای اصلی منو خود قرار دهید.

پنیر گریل شده با مرغ و پیاز کاراملی

طعم شیرین پیاز کاراملی با پنیر گریل شده و مرغ به همراه نان ترش و فلفل قرمز یک میکس باور نکردنی خواهد بود. این ایده در منو خلاقانه برای راه اندازی فست فود سیار مناسب است.

از طرفی زمان پخت آن حداکثر ۲ تا ۳ دقیقه است. برای آمده کردن پنیر گریل شده با مرغ و پیاز کاراملی، بر روی گریل رستورانی یک لایه پنیر مقدار پیاز کارملی شده و یک لایه دیگر پنیر بگذارید. بعد از گریل کردن به آن مرغ طعم دار شده را هم اضافه کنید. آن را در نان بپیچید و به همراه مخلفات برای مشتری سرو کنید.

۳. راه اندازی فست فود سیار با ایده پیتزای سنگی

غذاهایی که وعده هر روزه کارگران در نقاط مختلف دنیا است همیشه یکی از خوش طعم ترین و محوب ترین ها خواهد بود. پیتزای سنگی ناپولی نیز از همین غذاها است و یکی از ایده‌های جذاب برای راه اندازی فست فود سیار است. فقط کافی است اندکی برای تجیهزات و فر آن هزینه کنید تا همه چیز این کسب و کار عالی برایتان پیش برود.

پیتزا با مرغ بابیکویی

طعم و مزه روستایی در طراحی منو و راه اندازی فست فود سیار برای مشتریان غیر منتظره است. پیتزا با مرغ بابیکویی را می‌توانید در زمان کمی برای مشتریان سرو کنید و آنها را هیجان زده کنید. قفط کافی است تا مرغ و خمیر آن را از قبل آماده کنید و  زمان سفارش آن پیتزا را ظرف ۱۰ دقیقه طبخ کنید.

کیسادیا پیتزا

مواد اولیه کلاسیک مثل پپرونی و پنیر موتزارلا در نان گریل شده یکی از غذاهای خوشمزه با سرعت پخت بالا است. حتی می‌شود کیسادیا پیتزا را با دورچین سالاد سبزجات سرو کرد. برای آن آماده کردن آن در فضا فست فود سیار به غیر از مواد اولیه فقط به گریل نیاز خواهد بود.

رول پیتزای پپرونی

پخت رول پیتزای پپرونی از پیتزای معمولی نیز ساده تر است. کافی است خمیر آن را از پیش آماده کنید و آن را سس پیتزاُ پنیر پارمسان و پپرونی کاملا پر کنید. آن را در فر رستورانی بگذارید و کم تر از ۱۵ دقیقه رول پیتزای پپیرونی را برای مشتری سرو کنید.

ایده سیب زمینی سرخ شده با تاپینگ‌های خاص

سیب زمینی سرخ شده با تاپینگ‌های خاص محبوب و در منو فست فودهای سیار شکست ناپذیر است. مواد اولیه اصلی برای این غذای دوست داشتنی سیب زمینی، روغن و ادویه است.

شما می‌توانید خلاقیت ویژه در تاپینگ‌ها به خرج دهید و راه اندازی فست فود سیار را با ایده‌های شخصی خود به موفقیت تبدیل کنید.

انواع سس‌های رستورانی با پنیرهای مختلف و فلفل‌ها خرد شده این غذا را پیش از پیش محبوب و پر فروش می‌کند.

  • حمید حمیدی
  • ۰
  • ۰

کاسه صبحانه

اگر فست فود سیار صبحانه هم سرو کند در این صورت باید به فکر کاسه‌های صبحانه خاص و ویژه باشید. می‌توانید تخم مرغ را با سس سالسا و پنیر و مواد اولیه سلامت دیگر ترکیب کنید، تا کاسه صبحانه تازه و لذیذ را برای مشتری‌های مختلف تدارک ببینید.

این می‌شود قیمت تمام شده این ظرف‌های صبحانه را خودتان با توجه به مواد اولیه موجود تنظیم کنید. البته که به دلیل تازه و پر بودن این آیتم‌های منو پر طرفدار خواهند بود.

املت‌های هیجان انگیز با انواع سوسیس

ایده راه اندازی فست فود بدون املت‌های آبدار اصلا جدی نخواهد شد. برای اینکه کار در فست فود سیار را راحت‌تر کنید، می‌توانید مایع املت را با ادویه‌های مختلف از قبل آماده کنید و برای هر سفارش از آنها استفاده کنید. باید تحویل این سفارش‌ها به مشتری نیز خلاق باشید و از تزیین‌های ساده اما جذاب استفاده کنید.

رپ فرنچ تست با میوه‌های تازه

این گزینه در منو فست فود سیار مخصوص میوه دوستان است. یکی از غذاهای سلامتی است و روند آماده سازی ساده است. برای آماده سازی آن لازم است تا روغن، شیر، دارچین، و جز هندی را با هم میکس کنید.

سپس نان تست را در این مخلوط آغشته کنید و آن را بر روی گریل صنعتی سرخ کنید. در نهایت فرنچ تست را با یک قاشق خامه، میوه‌های تازه و اندکی گرانولا برای مشتری سرو کنید. یکی از یاده‌های جذاب برای راه اندازی فست فود سیار خواهد بود.

فنجان‌های میوه تازه با ماست خامه‌ای

این می‌تواند یکی از بهترین سرویس‌هاس صبحانه است به خصوص برای کسانی باشد که عجله دارند و به دنبال وعده‌ای تازه و خوش طعم در اول روز یا ساعت‌های مختلف هستند. سالاد میوه‌های تازه آماده سازی راحتی دارد و می‌شود آن را با ماست خامه‌ای و اندکی گرانولا تزیین و سرو کرد.

کرپ با تاپینگ

کرپ یک نوع پنکیک است. آن را هم می‌توان شیرین مزه و هم  شور مزه آماده کرد. به موازات آن تاپینگ‌های مختلفی را برای آن می‌شود تدارک دید. برای صبحانه و میان وعده آن را با انواع میوه و پودر شکر و شکلات برای مشتری سور کنید. انی یکی از ایده‌های دوست داشتنی برای راه اندزی فست فود سیار است.

ساندویچ سبزیجات گریل شده

سبزیجات محبوب را در وُگ اندکی با سس بپزید تا گریل سبزیجات را به یکی از خواستنی‌های منو فست فود سیار خود تبدیل کنید و گروه که طرفدار غذای سلامتی هستند را جذب خود کنید. این یکی از ایده‌های خوب برای راه اندازی فست فود سیار موفق خواهد بود.

ساندویچ بستنی و شکلات

پیشنها ما این است که سرو دسر را هم در ایده راه اندازی فست فود سیار و منوی آن بگنجانید. دسرهای متفاوت می‌تواند گروه تازه‌ای را جذب شما کند و سودآوری را برایتان بالا ببرد.

ساندویچ بستنی با شکلات یکی از ان متفاوت‌های هیجان انگیز است. باید راه‌های خلاقانه‌ای را برای سرو ساندویچ بستنی به کار بگیرید تا برند فودتراک شما بین مشتری‌ها کاملا شناخته گردد.

وافل و دورچین‌های فصلی 

آماده کردن وافل اصلا مشکل نیست و می‌توان آن را در فضای محدود فست فود سیار به راحتی درست کرد. حتی می‌توانید دورچین‌های مختلف برای انواع وافل را زودتر از سفارش مشتری هم آماده کنید و این طور سرعت مار را بالا ببرید.

سرو وافل می‌تواند متنوع باشد. فقط لازم نیست تا آن را برای صبحانه یا میان وعده آماده کنید. می‌شود آن را با پنیر و کمه‌های فرآورده‌های گوشتی و سس‌های مختلف هم همراه کرد، و وافل را به یک غذای اصلی تبدیل کرد.

 

منبع : راه اندازی رستوران 

مجله رستوران داری موفق 

 

  • حمید حمیدی
  • ۰
  • ۰

برای خیلی از عاشقان سینه چاک اسپاگتی، رستوران فرش پاستا نامی آشناست.
رستورانی دنج در کنج یکی از خیابان های اطراف میدان هفت تیر تهران که این روزها نام آن بر زبان ها افتاده است؛ اما این موضوع برای آن یک حسن به حساب نمی آید.
می توان گفت افتادن نام این رستوران بر سر زبان ها، نه به دلیل کیفیت خوب غذا، که به دلیل نارضایتی برخی از مشتریان این رستوران است.

میهمان است دیگر، با خبر و بی خبر از راه می رسد که البته در هر دو مورد رحمت است و مایه خوشحالی.
حالا اگر این میهمان از خارج از کشور باشد و شما بخواهید برایش سنگ تمام بگذارید و با بهترین غذاهای ایرانی از او پذیرایی کنید؛ اگر دستپخت خوبی هم نداشته باشید و یا اصلا موقعیت آشپزی در خانه را نداشته و به هر دلیلی بخواهید از میهمانتان در رستوران پذیرایی کنید، کدام رستوران را برای پذیرایی از میهمان خارجی خود انتخاب می کنید؟

بیشتر شرکت کنندگان در نظر سنجی اعلام کردند که برای پذیرایی از میهمان خارجی رستوران مس توران را انتخابشان است.
این رستوران که در منطقه نیاوران تهران واقع شده است سبک جدیدی از غذای ایرانی را با کیفیت بالا و در محیطی سنتی و زیبا ارائه می دهد.
وجود نانوایی به سبک قدیمی هم با دکور زیبای قدیمی این رستوران که با یک در چوبی قدیمی و ظروف مسی تزئین شده است حال و هوای خاصی به این رستوران داده است.
کف رستوران با سیمان ساده و کاشی های اصیل ایرانی تزئین شده است.
شما می توانید از میهمانان خود با انواع غذاهای ایرانی کباب گرفته تا غذاهای گیاهی به سبک ایرانی پذیرایی کنید

فرش پاستا فضای تقریبا بزرگی دارد با میزهای کوچک و بزرگ و صندلی های نه چندان راحت. از آن صندلی هایی که شاید برای نیم ساعت روی آن دوام بیاورید.
این رستوران دارای فضای داخلی و خارجی است که پیشنهاد می کنیم اگر از دود و دم این روزهای تهران فراری هستید، فضای داخلی را انتخاب کنید. انتخاب فضای داخلی این حسن را دارد که دسترسی تان به پرسنل رستوران راحت تر است.
از لحاظ طراحی فرش پاستا را می توان یک رستوران زیبا در سبک فست فودها دانست؛ محیطی که می توانید برای قرارهای دوستانه روی ان حساب کنید.

منوی فرش پاستا تنوع خوبی دارد، انواع پاستا از پنه آلفردو با میگو و سبزیجات در کنار انواع اسپاگتی  در این منو وجود دارد.
تنوری های این رستوران هم شامل انواع پنینی، مرغ گریل شده و … است. به عنوان پیش غذا هم می توانید از میان سیب زمینی های تنوری و ایتالیایی و نان سیر و … آنچه به سلیقه تان نزدیک تر را انتخاب کنید. نکته قابل توجه در مورد این رستوران این است که اگر چه قیمت ها چندان گران نیست؛ اما کیفیت غذا در حد رستوران های ایتالیایی نیست. به عنوان مثال میگوهای پنه آلفردو با میگو بسیار ریز است و معمولا غذاها کم نمک سرو می شود.
مش پوتیتو که سیب زمینی معروف این رستوران است هم چنگی به دل نمی زند و ظاهر زیباتری دارد تا طعمی خوب.

 

شاندیز به ویژه شعبه جردن این رستوران دومین رستورانی است که شرکت کنندگان در نظر سنجی فیدیلیو به آن رای داده اند.
این رستوران فضای بزرگی دارد و برای برگزاری میهمانی و پذیرایی از میهمان خارجی هم محیط مناسبی است. با این حال اگر برای روزهای آخر هفته قصد مراجعه به این رستوران را دارید حتما میز خود را رزرو کنید. زیرا این رستوران آخر هفته‌های شلوغی را می‌گذارند. در منوی رستوران هم به غیر از ماهیچه و گردن، انواع کباب نیز آمده است. به هر حال شاندیز است و کبابش.

 

منبع : بلاگ کافه داری موفق 

  • حمید حمیدی
  • ۰
  • ۰

حدودا ۲ سالی می‌شود که رستوران رترو با سبک طراحی رترو (یا شبیه به کهنه و قدیمی) در محدوده سعادت آباد و شهرک غرب مشغول به فعالیت‌های خوشمزه است. پنجره، میز و صندلی و تابلوهای فلزی کهنه شده، لامپ‌های ادیسونی، لوله‌های تزئینی و … این ها همه المان‌های قدیمی رستوران رترو هستند. رستورانی که حال و هوای محلی، دنج، خاص و جذابی دارد. آشپزخانه باز رترو حاکی از آن است که در این رستوران چیزی برای پنهان کردن از مشتری وجود ندارد.

یک سری اتفاقات غذایی است که در کمتر رستوران و فست فودی اتفاق شاهد آن هستیم. تست و ارائه آیتم های جدید در منو بصورت فصلی و ماهیانه. در رترو همیشه محصولی خوشمزه در حال تست زدن است تا بعنوان پیشنهاد جدید و تنوع در ذائقه به مشتریان ارائه شود. منوی خوشمزه رترو را از سالاد‌ها شروع می‌کنیم، جایی که سالاد رترو گاردن از محبوب‌ترین هاست و این سالاد رسپی مخصوص رترو است و تعریف آن را از خیلی‌ها شنیده‌ایم. منوی سالادی شامل سالاد سزار با سس ویژه، سالاد یونانی، سالاد اگرودولچه با تکه‌های هندوانه و خوشمزه‌های دیگراست.

برگرهای ۲۰۰ گرمی رترو هم خیلی پرطرفدار هستند مخصوصا فونگی و هالاپینو برگر با طعمی لذیذ و سس‌های جذاب. البته که رترو را باید با اشتها آورهایش شروع کرد. سیب زمینی با سس آلفردو و دیپ چدار از لذت‌های تمام نشدنی رترو هستند. صبر کنید غذا و پیش غذایتان را خالی میل نکنید حتما از نوشیدنی‌های ترکیبی جذاب و خنک رترو هم سفارش دهید تا از غذایتان بیشتر لذت ببرید. کوکتل رترو و نوشیدنی دامس قطعا انتخاب همیشگی شما خواهد بود. منوی رترو زیر نظر یک سرآشپز حرفه‌ای و مزه شناس همواره در حال به روز شدن است. این منوی خوشمزه شامل ساندویچ ها و پاستا‌ها و استیک‌های تازه و لذیذ هم می‌شود که پیشنهاد می‌کنیم به سلیقه خودتان از این منو هرچه می‌خواهید انتخاب کنید تا بیشتر متوجه توضیحات ما شوید.

رستوران رترو با فضای دنج و آرام خود، با منوی جذاب و متنوع، با پرسنل خوشرو و میهمان نواز و با کیفیت همیشه خوبش اکثر اهالی محل را شیفته خود کرده است. این سطح سرویس دهی بالا باعث شده تا افراد غذاشناس و غذا گرد هم پایشان به رترو باز شود و از آن بعنوان یک کشف جدید نام ببرند. جایی که ارزش چندین بار امتحان کردن و تبدیل شدن به پاتوق غذایی را بخوبی دارد. پیشنهاد ما در فیدیلیو این است که اگر تا به حال رترو را تجربه نکرده‌اید حتما آن را امتحان کنید و حتما با فعلا یک نوشیدنی موهیتو خنک میهمان ما و رترو باشید.

رترو حدود ۳۰ ۴۰ صندلی دارد که در دو فضای سالن و پیاده روی اختصاصی جلوی رستوران تقسیم شده است. بله رترو در یک محدوده دنج قرار دارد و همانند کافه رستوران‌های فرانسوی میز و صندلی خود را برای ایجاد فضایی بهتر در پیاده رو قرار داده است. پیاده رویی که سنگ فرش شده و با اسپری آب در روزهای گرم تابستان و گرما تاب در سرمای زمستان لذت نشستن در محیط باز را برای میهمانان خود بیشتر کرده است.

  • حمید حمیدی